top of page
Golven
"Wat vond ik het gezellig tijdens de sessies. Er was duidelijke communicatie en respect voor iedereen. B. had elke keer veel zin om naar de sessies te komen. Hij verwijst vaak naar de dingen die hij daar heeft geleerd, zeker wanneer hij zich slecht voelt of boos voelt worden. Hij merkt van zichzelf dat hij nu minder boos over iets kan zijn.
 
Ik neem als ouder mee dat we vaker kunnen stilstaan bij hoe je je werkelijk voelt alsook dit proberen / durven uitspreken. 
 
Je zag ons, Je hoorde ons, Je voelde ons. Bedankt Nandi om er te zijn voor ons!"

Mama van B. (9 jaar)

Blad
"Ik merk dat mijn kind rustiger is geworden en sneller uit conflicten gaat. Het werken met emoties wordt laagdrempelig gehouden.
 
Mijn conclusie: Mindfulness is mogelijk voor elk kind." 

Mama van O. (10 jaar)

Blad
"Mijn grootste leren uit deze reeks was het stoplicht, maar ook opmerken dat dit heel moeilijk is om voor jezelf te doen, dus dat je dit begrip ook moet tonen wanneer je je kind hierin begeleidt.
 
Nandi is als trainer heel geduldig. Ik merkte een fijne interactie met de kinderen op. De informatie werd op een duidelijke, rustige en aangename manier gebracht. Ze was streng wanneer nodig."

Papa van J. (11 jaar)

Blad
"Het was een aangename kennismaking met mindfulness en het heeft me geïnspireerd om verder te gaan in mijn zoektocht over gevoelens, aandachtspunten voor het hier-en-nu zijn, zaken minder persoonlijk op te nemen,... Ondertussen heb ik een aantal boeken gekocht en verdiep ik me verder in de handvaten die zijn aangereikt.
 
Ik merk bij mijn dochter dat ze meer probeert na te denken over haar acties en gevoelens nu. Ik vond de duur van de sessies ideaal. Niet te lang of te kort. Het was fijn dat bepaalde thema's elke les terugkwamen, zoals het eten. Het deed deugd om telkens af te sluiten met de stilte."

Mama van M. (9 jaar)

Blad
"Ik ben erg tevreden over de structuur van de lessen (terugkomende oefening, afwisseling, pauze tussenin, enz.) De frequentie was inorde. Acht lessen waren voor ons een goede reeks om genoeg bij te leren. Er was voldoende variatie in de oefeningen. Er werd zowel ingezet op fysiek vlak als artistiek vlak. Voor elk kind wat wils." 

Mama van E. (8 jaar)

Blad
"De knuffels maken het gemakkelijker om emoties te benoemen bij het kind en het bespreekbaar te maken." 

Mama van E. (8 jaar)

Blad
"Mijn twee jongens en ik vonden de mindfulnesssessies een hele interessante reis doorheen de gedachtengangen die wij als persoon maken. Het werd echt op het niveau van de kinderen uitgelegd. Op een fijne en speelse manier. Dat vond ik echt super! De lessen vlogen voorbij, we waren gebeten door nieuwsgierigheid, keer op keer!
 
Ik vond de lessen zo fantastisch dat het allemaal langer mocht duren van mij."

Mama van A. en L. (8 en 6 jaar)

Blad
"De sessies vond ik erg leuk, ik had qualitytime met mijn dochter. Even weg uit de dagelijkse hectiek. Sessies van ontspanning. We hebben voor onszelf meegenomen om vaker te leren bewust stil  te staan bij datgene wat we doen, beleven en ondernemen, meer te genieten en in het moment te staan, te 'vertragen', zeg maar." 

Mama van F. (6 jaar)

Blad
"Ik kan meer rustige en diepgaande gesprekken voeren met mijn kleinkind. Hierbij oefenen we volop in woorden geven aan onze emoties.
 
Ik merk op dat mijn kleinkind meer naar zijn eigen gedrag kan kijken en meer begrip toont voor het ‘anders-zijn’ van zijn medeleerlingen. Hij maakt nu minder oordelende uitspraken."

Grootmoeder van M. (11 jaar)

Blad
"Ik ben tevreden over de kant-en-klare, heel begrijpbare taal en tools die aangeboden worden en dit zowel heel toepasbaar bij kinderen als volwassenen." Het was enorm interessant om te oefenen in het benoemen van emoties en gevoelens. Het stoplicht vond ik een heel bruikbare tool.
Door het volgen van deze reeks zie ik bij mijn kind meer openheid om gevoelens te benoemen. Er is een opening om moeilijke dingen te bespreken."

Moeder van M. (9 jaar)

Blad
"Ik was blij voor de tijd die ik mezelf en mijn zoon heb gegund door deze cursus te volgen. We hebben samen onze emoties meer kunnen voelen en uiten.
 
Het gebruik van de popjes die staan voor verschillende gedachten en de daarbij horende emoties waren erg leuk. Ja, we nemen nu toch wel meer tijd om mindful te eten. Ook autorijden doe ik nu bewuster."

Moeder van V. (5 jaar)

Blad
bottom of page